Sängskåp - Allt nyttigt beträffande Sängskåp

Bygga ett sängskåp

Bygga ett sängskåp

Du kan själv bygga ett sängskåp till din egen säng. Det finns många olika typer av sängskåp du kan göra allt från mycket enkla modeller för att vika upp sängen till exklusiva motordrivna sängskåp.

Enklaste sängskåpet

Det enklaste sängskåpet är egentligen inte ett sängskåp utan ett set med ledade sängben som gör att du kan vika upp din säng smidigt mot väggen och på så sätt spara ytan.Enkelt sängskåp att bygga

Det finns många instruktioner på nätet hur du kan enkelt kan bygga ett eget sängskåp. Ett av de bästa är det sängskåpet som Martin Timell byggde i Äntligen hemma. På grund av rådande omständigheter har TV4 censurerat detta klipp.

Avancerade sängskåp för hemmabyggaren

Avancerade sängskåp för hemmabyggaren

Den händige kan naturligtvis bygga riktigt snygga och avancerade sängskåp som passas både i storlek men även i stil med den övriga heminredningen. Det viktiga är att man inte har för bråttom när man gör ritningarna till sängskåpet utan hinner tänka i genom alla smarta detaljer och utnyttja alla utrymmen för förvaring på bästa möjliga sätt.

Specialtillverkat sängskåp

Om du skulle vilja ha ett helt unikt och specialanpassat sängskåp men har kanske inte tid, utrustning eller kunskap att göra dit sängskåp bör du definitivt höra efter med en skicklig möbelsnickare i närheten. Det behöver inte bli så mycket dyrare att specialtillverka ett sängskåp om du inte vill ha exklusiva träslag eller någon riktigt avancerat utformning.